SEMINAR ZA SUDIJE 2020

Udruženje odbojkaških sudija Braničevskog i Podunavskog okruga u saradnji sa Odbojkaškim savezom Braničevsko – Podunavskog okruga, poziva sve zainteresovane da se prijave i prisustvuju kursu za sticanje zvanja “odbojkaškog sudije”.

Kurs će se se sastojati od:

– Upoznavanja sa radom Udruženja odbojkaških sudija Braničevskog i Podunavskog okruga, kao i sa radom Udruženja odbojkaških sudija Srbije;

– Predavanja, kojim će biti obuhvaćeni svi delovi Pravila igre;

– Obuka vođenja međunarodnog zapisnika;

– Testiranje – poznavanje Pravila igre;

– Praktični deo – suđenje trening utakmice (vođenje zapisnika, prvi sudija, drugi sudija, linijski sudija);

O vremenu i mestu održavanje prvog dela kursa svi prijavljeni kadidati biće blagovremeno obavešteni u zavisnosti od broja prijavljenih kandita i nihovog mesta prbivališta.

Nakon održanih predavanja kandidati će polagati teorijski deo ispita iz poznavanja “Pravila igre”. Kandidati koji uspešno budu savladali teorijski deo ispita naknadno će biti obavešteni o mestu i vremenu polaganja praktičnog dela ispita.

Predavači na kursu biće sudije nacionalnog ranga Udruženja odbojkaških sudija Braničevskog i Podunavskog okruga, Dragan Papović i Bojana Živković .
Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mail: branicevski.okrug@uoss.rs; office@osbpo.org.rs ili na telefone: 064/575-3441, 063/575-322 do četvrtka 24.09.2020. godine.